SALAM – SOSİS TEKNOLOJİSİ

Kodu / Türü

VBT 625

AKTS

4

Saat / Hafta

1 2 2

Dersi veren öğretim Üyeleri

Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri

Yıl / Dönem

-

Türü

Zorunlu / Seçmeli

Seçmeli

Ön-Şart / Önerilen

-

Ders İçeriği

Salam ve sosis hakkında genel bilgi, üretim aşamaları, muhafazası, bu ürünlerde görülen hata ve bozukluklar, uygulanan muayene metotları.

Amaç ve Hedefler

(Öğrenme çıktıları ve Yetkinlikler)

Salam-sosisin teknolojik işlemlerle üretim aşamalarını ve bu ürünlerin laboratuvar analiz yöntemlerini öğrenmek

 

Öğretme Yöntemi

Teorik anlatım,laboratuvar uygulamaları  ve konu ile ilgili araştırmalar.

Okutulduğu Dil

Türkçe

Ders Kitabı /

Diğer Materyaller

- Genel kitaplar